Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


   SONOVA napkollektor az arany középút

napkollektorMiért pont a SONOVA napkollektort válassza?
Erre számtalan válasz adható kezdve attól, hogy drága a beruházás, mi van akkor, ha túlmelegszik a kollektor, csak nyáron használható stb. Mindezek mögött egy kicsit az újtól, a megszokottól való félelem is benne van, és egy szerelő, aki még nem szerelt ilyen rendszert úgy gondolja, hogy ez egy bonyolult valami, amit nem biztos, hogy meg tudnak valósítani. Az Ő aggályaikat is szeretnénk eloszlatni a SONOVA napkollektoros rendszerekkel. Mert ez a rendszer mindent tartalmaz, ami egy kollektoros melegvíz termeléshez szükséges, mégis nagyon egyszerű a telepítése, szerelése. A SONOVA gyárilag készre tervezett szolár állomással ellátott tárolókat alkalmaz, úgy a szerelés a kollektorok tetőre történő rögzítéséből és a tároló egységhez való csatlakoztatásából áll, lényegesen megkönnyítve és leegyszerűsítve a szerelő munkáját.

A SONOVA esetében az egyszerű szerelés, nem jelent igénytelenséget, a kész egységek tekintetében, éppen ellenkezőleg. A részegységek magas minősége garantálja a rendszerek kiváló hatásfokát és gazdaságos üzemeltetését.

Tekintse meg ajánlatunkat, a SONOVA napkollektor család az arany középutat jelenti a jelenlegi piacon, azzal az óriási előnnyel, hogy a szerelését nem lehet rosszul csinálni, minden készen áll, hogy a maximális megtakarítást érjük el vele. Érdemes most megvalósítani a beruházást, ugyanis most akciósan juthat hozzá a napkollektoros rendszerekhez, kezdje el a megtakarítást és fektesse be pénzét egy rendszeres havi megtakarítást biztosító rendszerbe.

AKCIÓS SONOVA napkollektoros rendszer árak

Minden a NAPKOLLEKTOR PÁLYÁZATRÓL

Kapcsolódó cikkek:
Hőszivattyúk és más technológiák kombinálása III.: Napkollektor
Napkollektor rögzítése lapos tetőre I. rész
A napkollektor tájolása és dőlésszöge

Kulcsszavak: , , , ,

Segítse munkánkat a Like megnyomásával, hogy még több hasznos információt tehessünk közzé a megújuló energiákról!