Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


   Napelem építés házilag

napelem hazilagKorábban már cikkeztünk a házilagosan sörös dobozokból előállítható napkollektorról, azonban akkor még nem gondoltuk, hogy egyszer a sokkal nagyobb technikai felkészültséget igénylő napelemes rendszer is előállítható lesz házilagosan egy kis barkácsolást követően.

Az interneten kutakodva leltünk rá az áruházra, ahol direkt otthoni összeszerelésre kínálnak napelemes rendszer elemeket.

A web áruház bemutatkozójában a következőket írja: „Vállalkozásunk megfelelő alapanyagokat biztosít szolár és más energia termelő eszközök saját elkészítéséhez. Emellett
‘gyári’ berendezéseket is értékesítünk a barkácsolás iránt kevésbé elkötelezetteknek!

Célunk a jövőben elősegíteni, hogy a hobby szinten is megépíthető (nem csak megújuló energiás) ház körüli eszközök, berendezések elérhetőek legyenek azoknak is, akik nem terveznek nagyobb beruházásokat, de mégis szükségesnek látják ezeket megszerezni. Leírásokkal és kis videókkal is segíteni fogunk ezen célok megvalósításában.

A gyerekeket is meglepjük készségfejlesztő napenergiás és más játékokkal.”

A webshop elérhetősége: http://epitsdmagad.unas.hu/
Igazán örömteli, hogy az elektronikai készséggel rendelkezők számára már minden elérhető, hogy otthonukban előállítsák a napelemes rendszerüket, ezzel a családban lévő gyermekek számára példát mutatva. Mindemellett igazán jó szórakozás egy napelemes rendszer elkészítése és a barkácsolás közben még a környezetvédelem érdekeit is szolgálhatjuk.

Kapcsolódó cikkek:
Sörkollektor

Kulcsszavak: , , ,

Segítse munkánkat a Like megnyomásával, hogy még több hasznos információt tehessünk közzé a megújuló energiákról!