Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


   Vegyestüzelésű kazán pályázat, mit tegyen, hogy ne maradjon le!

Vegyestüzelésű kazánok támogatása

Sokan értesülhettek róla az elmúlt hetekben, hogy 2011-ben a kormány meghirdette a kazáncsere programot és támogatni kívánják a gázkazánok lecserélését vegyestüzelésű kazánra. Az érdeklődés rendkívül nagy a pályázattal kapcsolatban, így érdemes előre felkészülnünk, hogy nehogy lemaradjunk a pályázati pénzekről! Várhatóan az eddigi kiírásoknak és pénzügyi kereteknek megfelelően, csak pár 1.000 háztartás fog a pályázati pénzhez jutni, akik a megjelenés időpontjában már körbejárták az átalakítást és elő van készítve a beruházásuk.

A megujulofutes.hu munkatársai folyamatosan készítik elő a beérkező több 100 előzetes kérdőívet a pályázatra. A következőt kell tennie, ha Ön is fel kíván készülni a pályázatra:
– a cikk végén található elérhetőségen letölti az kérdőívünket és a következők szerint kitölti:
– ha megnyitja a kérdőívünket, akkor egy pdf dokumentum jelenik meg, melybe be tudja írni adatait és a végén el tudja menteni
– nem kell az összes adatot és mezőt kitölteni!
– az előzetes kalkulációhoz nekünk szükségünk van: Név, cím, elérhetőség, a ház alapterülete, építés éve, szabad tér a kazán számára, esetleg gáz- és egyéb tüzelőanyag éves felhasználása
– ha ezeket megadta, jelezze a kérdőíven, hogy “vegyestüzelésű kazán pályázat” vagy “kazáncsere program” és mi automatikusan kiszámítjuk az adottságokat
– a kitöltött kérdőívet az info@megujulofutes.hu címre kell visszaküldeni

Ha kitölttötte kérdőívünket AZ SEMMILYEN KÖTELEZETTSÉGET NEM von maga után! Ha később úgy dönt, nem pályázik, akkor azt bármikor megteheti. Mi a beérkező adatokat összegyűjtjük és a megjelenő végleges pályázat alapján összesítjük az önre vonatkozó adatokat: beruházási költség, támogatási összeg és minden amit majd a pályázat megkövetel. A pályázat megjelenése előtt meg tudjuk kezdeni az ingatlanok felmérését az átalakításhoz és a pályázat leadásához.

Aki csatlakozik programunkhoz, annak teljes körű ügyintézést, minőségi technológiát és átlátható elszámolást kínálunk a fa értékesítés területén. A pályázat megjelenésekor kapni fog egy ajánlatot, ami a jelenlegi gáz felhasználása alapján kiszámított tűzifaszükségletre vonatkozik, hogy biztosan azt kapja amit igényel és kifizet! Az elmúlt évek tűzifa kereskedelmében nagyon sok a negatív tapasztalat a kiszállított mennyiséggel és minőséggel kapcsolatban, nálunk az elszámolás alapja az eddig is felhasznált hőmennyiség (kWh, GJ) alapján fog történni, nem pedig szemmértékre! Aki csatlakozik a programhoz, egy hosszú távú, átgondolt erdőprogramhoz is csatlakozik, mely biztosítja számára évtizedek múlva is az ellátást, kiszámítható árakon. Ne támogassuk a Földet kizsákmányoló gazdálkodást tovább, mert akkor újra probléma lesz, hogy fa nélkül maradunk!

Mivel egy ilyen átalakítás, a vegyestüzelésű kazán és a tűzifa egyidejű megvásárlása jelentős költséget ró a háztartásokra, akár több 100.000 Ft-ot, ezért a hozzánk csatlakozók havidíj alapú elszámolásban tudnak résztvenni a programban, melyben az 1. hónaptól garantált a megtakarítás, akár havi több 10.000 Ft is!

Ha nem akar lemaradni a pályázatról, akkor jelentkezzen az elsők között és a leírtak szerint tölse le innen kérdőívünket és küldje vissza az info@megujulofutes.hu címre, és készüljünk fel együtt a pályázatra, majd pályázzunk együtt sikeresen!

Kapcsolódó cikkek:  
Vegyestüzelésű kazánok támogatása  
Új kazáncsere program  
Mennyit takaríthatok meg a kazáncsere programban? 

Kulcsszavak: , , , , ,

Segítse munkánkat a Like megnyomásával, hogy még több hasznos információt tehessünk közzé a megújuló energiákról!