Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


   Hivatalos közlemény – Indul a napkollektoros pályázat!!!

„A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2,97 milliárd forint keretösszegben ír ki pályázatot az Új Széchenyi Terv Zöld Beruházási Rendszer keretében használati meleg víz előállítását és fűtésrásegítést szolgáló napkollektor-rendszerek beszerzésére, és telepítésére, amelynek forrásait a nemzetközi szén-dioxid kvótaértékesítés bevételeiből biztosítják – jelentette be Bencsik János klíma- és energiaügyért felelős államtitkár 2011. október 12-én, Kaposváron.” (Forrás: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Kommunikációs Főosztály)

Pályázat részletei:

– magánszemélyek és maximum 12 lakásos társasházak pályázhatnak.
– a pályázati forrás a teljes beruházási érték 50 százalékát fedezheti.
– lakásonként legfeljebb 800 ezer forint támogatás nyerhető el.
– a munkadíj nem lehet több a támogatás szempontjából elismerhető bekerülési költség 30 százalékánál.
– a támogatás minden esetben vissza nem térítendő, utófinanszírozású.
– a pályázatok 2011. október 25. és 2011. december 31. között, vagy a keret kimerüléséig nyújthatók be

Bencsik János felhívta a figyelmet arra, hogy a napkollektoros rendszerek telepítését kizárólag az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. által regisztrált kivitelező végezheti el. Megjegyezzük, hogy a Megújuló Fűtés Kft. a regisztrált cégek közé tartozik.

Tapasztalatunk azt mondja, hogy a forrás kimerülése akár néhány nap alatt is megtörténhet, a pályázatos elbírálása érkezési sorrendben fog megtörténni ezért fontos, hogy már a pályázat 1. napján beadásra kerüljön a pályázat.

Cégünk a SONOVA napkollektoros rendszereket ajánlja a napkollektoros pályázathoz, ugyanis az minden pályázati feltételnek megfelel.

Ha Ön igénybe szeretné venni a napkollektoros pályázat adta lehetőséget 1. lépésben a napkollektoros kérdőívet szükséges kitöltenie az ingyenes ajánlatkéréshez.

NAPKOLLEKTOROS KÉRDŐÍV PÁLYÁZATHOZ!!!

A kérdőíveket az info@megujulofutes.hu címre kérjük visszaküldeni.
Cégünk egy kézben elkészíti a pályázati dokumentációt, tájékoztatja Önt a szükséges okiratok beszerzéséről, ezzel minden adott lesz, hogy a legnagyobb eséllyel várhassa a pályázat eredményhirdetését.

Bármilyen felmerülő kérdésben keresse kollégáinkat bizalommal.

megujulofutes.hu csapata

Kulcsszavak: , , , , , , , ,

Segítse munkánkat a Like megnyomásával, hogy még több hasznos információt tehessünk közzé a megújuló energiákról!